Hemma

Ensam på valborg?

Så kan du umgås hemma från soffan

Att vara ensam på valborg är inte så kul. Många i Sverige är singlar och lever ensamma, då är det inte alltid så självklart att man har någon att fira valborg med. Men det finns sätt för den som är ensam på valborgsmässoafton att vara social – även om det faktiskt innebär att man stannar hemma.

En träffpunkt över telefon

Umgås med andra på TelefonForum

Hur kan du då lära känna nya människor utan att gå utanför dörren? TelefonForum har funnits sedan 2018 och är ett alternativt sätt att umgås när man har svårt att komma sig ut och träffa folk. På forumet kan du delta i samtal med 3-5 personer och det finns även möjlighet att prata två och två. TelefonForum har ett vanligt 08-nummer (Sverigesamtal) så linjen har inga extra minutavgifter.

Åtta städer

Prata med någon som bor i din närhet. Män och kvinnor i olika åldrar ringer från hela Sverige. TelefonForum har olika linjerum och du kan bland annat välja mellan 8 städer (Stockholm, Uppsala, Göteborg, Kalmar, Malmö, Sundsvall, Umeå, Luleå). Du har alltså möjlighet att prata med personer som bor i, eller i närheten av din stad.